Будапешт та Відень на вихідні АКЦІЯ

30/05/18
Будапешт та Відень  на вихідні АКЦІЯ
Супер бліц: Будапешт та Відень  АКЦІЯ!!! 
 
Влаштуй собі угорські вихідні! Зручний тур вихідного дня в Будапешт і Відень.
Аж 2 європейські столиці Будапешт і Відень за одні вихідні!

 
Найнижча ціна!!!
 
ВАРТІСТЬ: При купівлі екскурсії «Віденська симфонія» - 30€/дорослого!
 
01.06
День 1
Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми 
20:00 – виїзд зі Львова, нічний переїзд до Будапешту.
 
День 2
 
Приїзд в Будапешт.
10:00 – оглядова екскурсія «Будапешт – перлина Дунаю». Старовинна Буда та елегантний Пешт, злиті у двомільйонний мегаполіс. Їх розділяє величний Дунай. Головна площа столиці – площа Героїв, казковий замок Вайдахуняд, найкрасивіший у світі Парламент, унікальний готичний собор Богородиці (Св.Матяша), тераси Рибацького бастіону та Королівський палац. Поєднання природи та архітектури – це Будапешт! 
Рекомендуємо 13:00 – екскурсія в Сентендре  (15€). Звивисті вулички, вежі семи храмів, пара дюжин музеїв та вуличні вернісажі роблять це найближче до столиці місто справжнім туристичним центром закруту Дунаю.
Численні музеї представляють повну палітру угорського мистецтва різного часу – живопис, скульптуру, кераміку, і, неодмінно – музей марципанів і шоколаду, аналогів якому немає в світі. Тут є все: колекція квітів та кактусів, Майкл Джексон у повний зріст та знаменитий угорський Парламент. 
Рекомендуємо відвідати найбільший в центральній Європі Тропікарій - Океанарій  + торгівельний центр «Кампона» (трансфер 8€ + вхідний квиток приблизно 8€). 11-метровий тунель з акулами, екзотичні рептилії, веселі мавпочки та барвисті тропічні пташки просто над головою! Можна власноруч погодувати алігаторів, а можна навіть змокнути під тропічною зливою! « Згорнути 
Рекомендуємо дегустацію угорських вин з смачними угорськими національними закусками (вхідний квиток 17€). Славетна історія виноробства в Угорщині веде у глиб століть, а сучасна винна карта країни налічує більше 1000 різних видів цього п’янкого напою місцевого виробництва. Спробувавши смачні національні угорські закуски та продегустувавши п’ять видів знаменитих угорських вин, Ви неодмінно обирете «своє» вино - неперевершене та унікальне. І ще приємний сюрприз – зустріч гостей традиційною угорською палінкою.
 
Рекомендуємо На завершення дня рекомендуємо Вам насолодитись прекрасним видом з гори Геллерт (трансфер 8€). На правому схилі гори Геллерт, у вирі зелені стоїть пам'ятник святому Геллерту - венеціанському абату, який приїхав до Угорщини на запрошення першого угорського короля Святого Іштвана, хрестити угорців. Мало хто знає, що 400 років тому на горі стояла турецька фортеця, 300 років тому тут пролягав шлях хрестоносців, а на початку ХІХ століття було відкрито астрономічну обсерваторію, відому у всій Європі. Донині тут лишилася Цитадель з готелем, диско та оглядовим майданчиком, з якого можна побачити панораму, що стала частиною скарбниці ЮНЕСКО. 
 
Поселення в готель в Будапешті та ночівля. 
 
Увага! На дати 01/06/2018, 28/06/2018  - розміщення в транзитному готелі на території Угорщини.
 
День 3
 
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день.
8:00 –  Рекомендуємо: екскурсія «Віденська симфонія» (30€ дорослі, 25€ діти до 16 років).   Просторе місто, де у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Габсбургів Хофбург, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і собору св. Стефана. 
Рекомендуємо відвідати Скарбницю Габсбургів (15€ + вхідний квиток 9€ тільки для дорослих від 18 років). В імператорському замку Габсбургів, за розкішними дверима, сховалася тисячолітня історія Європи, представлена коронами з дорогоцінним камінням, скіпетрами, зброєю, церковними реліквіями, вишуканими ювелірними виробами та коронаційним одягом імператорів Священної Римської Імперії. Ця колекція Габсбургів є чи не найважливішим у світі зібранням династійних та релігійних скарбів – Списа долі, Чаші Грааля з рогом Єдиногора, найбільшого в світі смарагду, єдиної в світі восьмикутної корони, оздобленою перлинами та коштовним камінням. Скарбниця охоплює своєю красою та багатством, її кімнати розповідають про долі своїх власників: їх злети та падіння, радості та біди, міфи та легенди, багатство та розкіш. 
Нове! Рекомендуємо екскурсію в знамениту Віденську Оперу (15€ + вхідний квиток 7,5€).  Віденська опера - один з найвідоміших оперних театрів Європи та світу. Кращі світові постановники, режисери та художники сцени з величезним задоволення демонструють свою майстерність досвідченій та критичній віденської публіці. А раз в рік паркет театру дивовижним чином перетворюється на величезний бальний зал знаменитого Віденського Оперного балу, де сотні пар всю ніч кружляють у ритмі вальсу. Завдяки своїй вишуканій архітектурі, багатій історії та традиціям, будівля цього театру є справжньою гордістю австрійців. Тому не дивно, що побувати у Відні та не відвідати Оперу вважається справжнім злочином. « Згорнути
Рекомендуємо трансфер до замку Шонбрунн (трансфер 8€).   Казковий ансамбль поєднує шедеври архітектури та природи, де парк стає продовженням палацу. Інтер’єри імператорських покоїв вражають розкішшю та багатством...Свого часу у Дзеркальній залі шестирічний Моцарт грав для Марії Терезії та її двору. Перлина рококо – так звана «мільйонна вітальня», яку прикрашають панно з китайського рожевого дерева з дорогоцінними персидськими й індійськими мініатюрами, обрамленими позолоченими рамами. Про Версаль нагадує французький парк з підстриженими деревами, прикрашений міфологічними скульптурами і увінчаний біля підніжжя горба фонтаном Нептуна. 
 
Рекомендуємо Чудовим завершенням дня для Вас стане програма «Будапешт в ілюмінації» – прогулянка на кораблику по Дунаю з келихом шампанського (18€). Сім мостів через Дунай, набережна у святковій ілюмінації, Фортечна гора з королівським палацом – панорама, оголошена ЮНЕСКО частиною Всесвітньої культурної спадщини. 
Нічний переїзд в Україну. 
 
День 4
 
Прибуття у Львів (в обід, біля 13:00).
_______________________________________________________________________________________________________________________Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для проведення екскурсії – 30 осіб.

 
Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!

У програмах туру вказано орієнтовний час. Точне місце і час від'їзду з міста, початок екскурсій і додаткової програми оголошується керівником групи.
  Важливо:

Автобус:
З усіх питань, пов’язаних з функціонуванням автобусу ­– температурний режим в салоні, функціонування сидінь, індивідуальних обдувів та освітлення, потрібно звертатись до керівника групи та не відволікати ними водіїв.
Під час руху автобусу обов'язково потрібно використовувати паски безпеки. За невикористання пасків безпеки штраф, у відповідності до законодавства країни перебування, може становити 100€ і більше і накладається на пасажира. Використання пасків безпеки зменшує ризики для пасажира під час дорожньо-транспортної пригоди.
В салоні автобусу категорично заборонено: ходити по салону під час руху автобусу, курити, лузати насіння, смітити, споживати алкогольні напої, морозиво, будь-які рибні, молочні продукти, варені яйця та інші продукти, які мають явно виражений специфічний запах.
В салоні автобусу заборонено перевозити дорожні сумки, валізи та інший габаритний багаж. За порушення цього пункту штраф в розмірі від 50€.
В салоні автобусу заборонено зберігати на верхніх поличках скляну тару та інші речі, які можуть травмувати пасажирів.
Туристи в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння до поїздки не допускатимуться.
Чай, кава в автобусі не готуються, їх можна придбати та спожити в кафе під час зупинок – заборонено заносити ці напої в салон автобусу.
Туалет в автобусі відсутній (зачинений). Користування туалетом передбачене на санітарних зупинках – для цього закладіть, будь ласка, в бюджет подорожі 10-15€.
Зупинки автобуса здійснюються у відповідності до програми туру у відведених для цього місцях. Всі місця зупинок обладнані туалетами. Зупинки на вимогу чи прохання туристів категорично заборонені.
Спинки сидінь в останньому ряді не опускаються.
Туристична фірма «Алголь» не несе відповідальності за залишені в салоні автобусу речі, кошти та документи.
Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна автобусу.

Готель:
Поселення в готель після 14:00, виселення з готелю до 10:00.
Після 22:00 слід дотримуватись тиші.
Продукти на сніданку призначені для споживання в приміщенні ресторану. За спробу винести продукти харчування з ресторану адміністрацією готелю може бути накладено штраф або викликано поліцію.
Для збереження цінних речей, коштів та документів радимо користуватись сейфом готелю.
В числі телевізійних каналів можуть бути платні. Оплата таких каналів здійснюється по факту їхнього користування.
Вміст мінібарів в номерах за додаткову плату. При поселенні вміст мінібару потрібно звірити з описом. Недостача вмісту мінібару при виселенні прирівнюється до споживання та підлягає оплаті.
Холодильника, праски та фену в номері немає.
Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна готелю.

Страхування:
Просимо до початку туру ознайомитись з правилами страхування та умовами відшкодування медичних витрат страховою компанією.
Якщо під час туру передбачаються зайняття спортом або розваги, пов'язані з підвищеною небезпекою для здоров'я, життя, потрібно вибрати відповідну програму страхування.
Звертаємо увагу, що страхова компанія не відшкодовує витрати, пов'язані з лікуванням травм, станів та захворювань, які застрахована особа отримала внаслідок дій, здійснених нею у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи токсичних речовин.

Керівник групи:
Супроводжує групу по всьому маршруту туру, забезпечує повне виконання програми туру, інформує про час та місце збору та/або від’їзду групи, організовує посадку в автобус та поселення в готелях відповідно до «Підтвердження замовлення» («Інформаційного листа»).
У випадках втрати туристами документів або страхових випадках допомагає туристам у взаємодії з консульськими службами України, місцевими правоохоронними органами, медичними закладами, страховими компаніями та перекладачами коштом туриста.
Керівнику групи категорично заборонено змінювати програму туру на вимогу чи прохання туристів, а також у зв'язку із втратою туристами документів.

Попередження:
Турист, що виїжджає з автобусним туром, зобов'язаний в'їхати і виїхати з країн Європи в складі групи. У разі самовільної затримки туриста в країнах Європи відомості про даний інцидент негайно передаються в поліцію, імміграційну службу і консульство держави, що видала візу.
Турист, котрий має дійсну на період туру шенгенську візу, повинен надати нам заповнену ним розписку.
У випадках втрати туристами документів, в тому числі закордонних паспортів, будь-які витрати, пов'язані із затримкою туристів закордоном та самостійним поверненням в Україну, в тому числі витрати на вироблення відповідних документів для повернення в Україну, на оплату додаткового проживання, харчування, транспортного обслуговування тощо, оплачуються туристами.

 

 

 

Поиск по названию Поиск по списку