Осінній Балканський Експрес

12/09/18
Осінній Балканський Експрес

Осінній Балканський Експрес

Гарантований виїзд!

Літак (зі Львова) + автобус

20.09 - 30.09.2018 (11 днів)

ХІТ СЕЗОНУ!

УЛЮБЛЕНИЙ ТУР МАНДРІВНИКІВ!


3 країни Балкан: Чорногорія+Хорватія+Сербія

Відпочинок на Адріатичному морі в Чорногорії, найкрасивіша екскурсія Хорватії - Плітвіцькі озера, затишний Загреб, сучасний Бєлград, термальні курорти Закарпаття

Є чоловіче та жіноче підселення!

 

День 1
20.09

Збір групи в аеропорту ім.Д.Галицького, м.Львів.
Авіапереліт Львів-Тіват. Трансфер в м.Будва. Поселення.
Оглядова екскурсія по місту Будва. Під час цієї подорожі туристи матимуть можливість ознайомитись із традиціями та звичаями мешканців міста, дізнатися про особливості національної кухні, побачити пляжі, розважальні заклади, сувенірні лавки тощо. Серце Будви – Старі Град, старовинна частина міста. Це невеликий куточок типової середземноморської архітектури, оточений міцними мурами і пронизаний вузенькими вуличками.Ночівля

День 2
21.09

Екскурсія „Серце Чорногорії”. (25 євро)

Відвідування міста Цетінє – колишньої резиденції владик і правителів Чорногорії, столиці князів і королів, батьківщини першої друкованої книги південних слов'ян, міста музеїв та унікальних пам'ятників. В Цетінському монастирі зберігаються мощі Івана Хрестителя і частина Животворного Хреста Господнього.
Далі подорож триватиме до Національного парку Ловчен, де на горі Єзерскі Врх знаходиться мавзолей чорногорського владики Нєгоша і оглядовий майданчик, з висоти якого можна побачити, як на долоні, всю країну.
Повернення в м.Будва. Ночівля.

День 3
22.09

Екскурсія по Которській затоці. (20 євро)

Подорож на кораблику по найбільшій бухті Адріатичного моря. Відвідування содного з найдавніших міст Чорногорії — м.Котор, яке внесене в світову спадщину ЮНЕСКО, єдиного на Адріатиці рукотворного острова Богородиця на Рифі. Протягом подорожі Ви почуєте багато захоплюючих історій, отримаєте велику кількість позитивних емоцій і незабутніх вражень, а також зробите неймовірні фото на фоні мальовничих краєвидів моря, затоки і гір. Це одна з найкращих ескурсій в Чорногорії, яку наполегливо рекомендуємо відвідати!!! .
Повернення в м.Будва. Ночівля.

День 4
23.09

Відпочинок на Адріатичному морі.

День 5
24.09

Подорож до монастиря Острог. (17 євро)
Монастир Острог заснований у 17 ст. Його було вирізьблено в скелі на висоті 900 м над рівнем моря. В монастирі зберігаються мощі його засновника – Св. Василя Острозького, чудотворця і зцілителя. Монастир вважається однією з найбільших святинь Сербської православної церкви. Це єдиний в світі монастир, в який крім людей православного віросповідання, приїжджають католики і мусульмани.
Повернення в м.Будва. Ночівля.

День 6
25.09

Екскурсія на Скадарське озеро. (35 євро)

Подорож до найбільшого озера на Балканському півострові, яке є природнім європейським заповідником для більш ніж 250 видів птахів. В озері мешкає 45 видів риб. Протягом подорожі на кораблику увагу відвідувачів пригортають середньовічні монастирі і церкви, старовинні фортеці і мости, мальовничі рибальські села і, звичайно, унікальна природа.
Повернення в м.Будва. Ночівля.

День 7
26.09

Екскурсія в Албанію (35 євро)

Довгі роки Албанія була ізольованою від світу державою. Сьогодні ця країна гостинно відкриває двері для туристів з усіх куточків світу, щоб показати надзвичайні природні скарби та культурну спадщину, набуту протягом багатьох тисячоліть.
Першим зустрічає гостей місто Шкодер, яке розташоване на березі Скадарського озера. Це одне з найстаріших міст країни, історія якого розпочинається у IV ст. до н. е. Візитною карточкою Шкодера є старовинна фортеця Розафа.
Екскурсія продовжується у столиці Албанії — Тірані. Місто було засноване у 1614 р. османським генералом Сулейманом Пашою Барджині. Сьогодні Тірана є не тільки адміністративним центром країни, але й осередком албанського мистецтва, культури та релігії. Визначними архітектурними пам'ятками Тирани є ансамбль площі Скендербега, мечеть Ефем Бея, вежа з годинником.

Повернення в м.Будва. Ночівля

День 8
27.09

Виїзд в Хорватію.

По дорозі за бажанням - екскурсія в м.Дубровнік (10 євро)

Дубровник — місто у південній частині Хорватії, на узбережжі Адріатичного моря, відомий міжнародний курорт і великий морський порт. Це місто має багату історію, століттями Дубровник існував як окрема держава, що була здатна протистояти Венеціанській республіці.
До наших часів тут збереглася приголомшива архітектурна спадщина, яка гармонює із красою навколишньої природи. Саме тому Дубровник справедливо називають “Перлиною Адріатики”.
Старе місто, яке розташоване в межах масивної оборонної стіни, набуло свого вигляду в XVII ст. і являє собою яскравий взірець класичного середньовічного середземноморського міста. Центральна вулиця міста називається Страдун, це улюблене місце прогулянок туристів і жителів міста. Поруч розташовані славетні пам'ятки архітектури Дубровника: Князівський палац, Францисканський і Домініканський монастирі, Кафедральний собор Вознесіння Діви Марії, площа Ложа

Переїзд до стлоиці Центральної Далмації - м.Спліт, за бажанням екскурсія по місту.
Поселення в готель. Ночівля.

День 9
28.09

Сніданок. Звільнення номерів. Переїзд до Плітвицьких озер, це безумовно найкрасивіша екскурсія Хорватії ( вхідний квиток 15-18 євро).Це один з найстаріших, найкрасивіших, і напевно найбільш унікальніших національних парків Хорватії. Дев'яносто два водоспади наповнюють своїми водами шістнадцять озер, створюючи враження безперервного руху води. Територія національного парку оточена незайманим лісом, що складається з вікових дерев. Прогулянка-екскурсія по парку займає кілька годин з перервою і включає в себе невелику подорож по найбільшому озеру на електричному кораблику.
Переїзд територією Хорватії. Ночівля на території Хорватії.

День 10
29.09

 

Сніданок.
Для бажаючих — екскурсія по м.Загреб (10є)

Починати вивчення Загреба краще зі знайомства з Старим містом. Від центральної площі Старого граду починається торгова вулиця Іліца, на якій знаходиться безліч магазинів і маленьких кафе. Варто відвідати Національний театр, а всього в декількох кроках від нього знаходиться музей Мімара. Рекомендуємо також оглянути Палац архієпископа, побудований у стилі бароко. А з вежі Lotrscak відкривається чудовий панорамний вигляд на столицю Хорватії.
Переїзд до столиці Сербії — в м.Бєлград. Оглядова автобусно-пішохідна екскурсія по м.Белград ( 10є) Белград — столиця Сербії і одне з найстародавніших міст Європи, яке розташоване на берегах двох річок, Сави і Дунаю. Поєднання східної та західної культур яскраво відобразилось в архітектурі Белграду. Серед історичних пам'яток варто побачити парк Калемегдан із Белградською фортецею, Собор Св. Сави, чотири королівські палаци, центральну пішохідну вулицю Князя Михайла ( 10є)
Вільний час.
Виїзд на Україну, нічний переїзд територією Сербії та Румунії.

День 11
30.09

Зранку зупинка в м.Берегово - термальному курорті Закарпаття. Відвідування басейнів з термальною водою (за бажанням, орієнтовна вартість квитка на 2 год 150 грн) , прогулянка по місту.
Переїзд територією Закарпаття та Львівщини.
Прибуття до Львова на залізничний вокзал до 20 год.

 

ВАЖЛИВО: фірма залишає за собою право вносити зміни в програму туру.

Екскурсії відбуваються при мінімальній кількості 10-15 ос.
 

Вартість туру 299 євро
 

Доплата за 1-місне розміщення 100 євро - за весь тур 

У вартість включено:
- авіапереліт Львів-Тіват
- груповий трансфер Тіват-Будва
- проживання 7 ночей, приватна вілла 3*, м.Будва, курортний збір
- проживання 1 ніч в центральній Далмації, готель 2-3* сніданок
- проживання 1 ніч в Хорватії, поблизу Загреб, готель 3*, сніданок
- проїзд автобусом Будва-Львів, згідно програми туру. 

Додатково оплачується:
- факультативні екскурсії, 
- вхідні квитки, 
- страхування

- оформлення візи 45 є - дорослі, 10 є - діти, студенти до 21р. та пенсіонери.

Розрахунок за туристичні послуги здійснюється в національній валюті України по комерційному курсу, встановленому на день 

Поиск по названию Поиск по списку