Швейцарські канікули на травневі свята

13/02/18
Швейцарські канікули на травневі свята

ВИЇЗД: 05.05.2018

1 ДЕНЬ
21:00 - Збір туристів на залізничному вокзалі м. Львова.
21:30 - Виїзд до Чехії. Перетин кордонів. Нічний переїзд  до Праги.

 

2 ДЕНЬ
Орієнтовно об 11:00 прибуття в Прагу.
Розміщення у готелі. Вільний час.
16:00 Оглядова екскурсія «Велична красуня Прага».
Прекрасна Прага… місто із багатим минулим та світлим майбутнім! Ви побачите головні  туристичні атракції Праги – Старомістську площу, на якій так комфортно розмістились важливі будівлі такі, як: Національний театр, Тинський храм та церква св. Миколая. Ви відвідаєте  ключові місця Праги, а також побачите відомий Астрономічний годинник! Вулички із бруківкою приведуть Вас на Карлів міст і це буде «десертом» Вашої прогулянки.
Час дізнатись більше:
Круїз по ріці Влтава (22 €).
Влтава – це, головна туристична атракція міста. Це те, з чого все почалось. Саме Влтава подарувала нам Прагу. Розуміти місто, не пов’язуючи його з рікою – важко. Тому пропонуємо вам побачити Прагу з середини! На кораблі Вас зустрінуть з аперитивом і проведуть до столу, де Ви матимете можливість познайомитись із національною кухнею. У приємній атмосфері можна придивитись до деталей міста та побачити головні його «родзинки» на обох берегах ріки, а саме: Собор св. Віта, Карлів міст, музей Кафки, танцюючий будинок і це лише початок знайомства із чарівною Прагою.
Екскурсія «Пивний тур по Празі» (40 €).
Ця захоплива екскурсія подарує багато позитиву і добра. Ви відвідаєте колоритні паби та маленькі сімейні пивоварні для того, щоб скуштувати найкраще пиво Чехії. Смачні закуски, 12 сортів пива та весела атмосфера чекають на Вас. Відчуваючи у руці приємну тяжкість пивного кухля, Ви дізнаєтесь усі тонкощі чудового напою від нашого екскурсовода.
Вечірня екскурсія Празький Град ( 15 €).
Краса вечірнього міста вражає! Екскурсія для тих, хто хоче побачити все! Вечірня Прага - це нові враження, новий погляд на вже знайоме нам місто. Прага - це місто-музей, місце історії, краси та величі. В світлі тисячі вогнів, Ви побачите Собор Святого Віта - головну готичну гордість Чехії.
Ночівля.

 

 

3 ДЕНЬ
Сніданок.
Виселення з готелю.
Ранковий виїзд до Цюріху.
Є можливість відвідати Рейнський водоспад ( 10 €).
Прибуття в Цюріх. Вільний час.
Оглядова екскурсія містом.
Місто Цюріх розташувалося на березі озера, яке так і називають Цюриським. Свіже повітря, гори, архітектура XIII століття, яка супроводжується сучасними будівлями - все це створює для Вас казкову атмосферу. Ви побачите міст, ріку і старе місто, вдихаючи при цьому свіже альпійське повітря.   А вежі Гросмюнстра здіймаються на фоні маленьких будиночків і чаруюче відображуються в ріці Ліммат.
Переїзд та поселення у готель.
Вечірня прогулянка за бажанням.
Ночівля. 

                           

 

4 ДЕНЬ
Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд у Берн.
Оглядова екскурсія містом Берн.
Берн – фактична столиця Швейцарії, місто федерального значення і столиця німецькомовного кантону Берн. Не зважаючи на усі ці офіційні назви, це ще й надзвичайно красиве місто! Воно оточене рікою Ааре з трьох боків, а по центру, вздовж цього «напівострова», проходить центральна вулиця з великою кількістю старовинних фонтанів. Під час прогулянки Ви побачите такі пам’ятки, як: ведмежу яму, будинок Ейнштейна, головний кафедральний собор та палац парламенту.
Переїзд до Інтерлакен.
У цьому затишному містечку можна відчути всю атмосферу і принадність швейцарського життя. Природа подарувала неймовірні краєвиди, а люди, природньо і дуже невимушено, обставили містечко красивими будиночками. Гарантуємо - Ви потрапите до справжньої Швейцарської казки.
Прогулянка містом з можливістю здійснити покупку оригінальних Швейцарських годинників.
Інформуємо Вас: що швейцарські годинники можна придбати за ціною від 60 євро.
Зверніть увагу! Ваучер на туристичну знижку 8% на швейцарські годинники оформляється одразу в магазинах міста Інтерлакен + ТАХ FREE 18%, при покупці на суму від 300 Євро.
Переїзд захоплюючим серпантином та прибуття в Люцерн  - одне з десяти найвідвідуваніших міст світу. Провести час в Люцерні - це задоволення, адже це місто зібрало в собі багато шедеврів мистецтва. Швейцарці вміють доповнити природу так, аби вона гармонічно співіснувала з їх життям. Міст Капельбрюкке, водонапірна вежа, головна ратуша, музей Ріхарда Вагнера, Лев що Помирає (про якого так точно розповідав Марк Твен), а також багато іншого Ви побачите у Люцерні.
Повернення через князівство Ліхтенштейн.
Прогулянка містом. (У Вас  буде час на прогулянку та можливість придбати сувеніри).
Переїзд у Прагу.
Пізнє поселення у готель.

 

5 ДЕНЬ
Сніданок.
Пізнє виселення з готелю.
Запрошуємо на екскурсію в Дрезден ( 30 €).
На берегах прекрасної Ельби знайшов собі місце дивовижний, розкішний та процвітаючий Дрезден. Велике місто Німеччини - столиця Саксонії і просто неймовірне місце справжньої краси. Тут на Вас чекає захоплююча оглядова екскурсія, на якій Ви побачите визначні пам'ятки, такі як: Цвінгер - унікальний архітектурний ансамбль світового значення, Дрезденську Ховткірхе - надзвичайно гарну кафедральну церкву, Оперний театр Земпера - бездоганно реконструйовану будівлю опери і, безсумнівно, необарочну прикрасу міста, а також багато іншого . Чарівна панорама міста Дрезден – буде найкрасивішою «родзинкою» маршруту.
Рекомендуємо:
«Дрезденська картинна галерея» ( 15 €) - Місце, де дбайливо зберігається історія та краса. Картини - шедеври великих художників та цілі епохи опиняться перед Вашими очима. «Сікстинська Мадонна» Рафаеля - перлина картинної галереї та прикраса всієї Німеччини.
Переїзд на територію Польщі через  Прагу.
Поселення  у транзитний готель.
Ночівля.

 

6 ДЕНЬ
Сніданок.
Виселення з готелю.
Час дізнатись більше:
Оглядова екскурсія:  Краків - королівське місто та культурна столиця Польщі!(10€).
Затишні вулички, Маріацький костел, ринкова площа з торговими рядами Сукеннице і, звичайно ж, бездоганний архітектурний ансамбль - Вавельський замок. Все це доповнюють красиві люди і розкішні карети, які дарують гостям неймовірну атмосферу середньовіччя.
«Біле золото Польщі» ( 25 €) - Велічка  - підземне місто, якому вже 700 років. Це витвір мистецтва, який вражає! Туристичний маршрут проходить трьома рівнями через галереї, які прикрашені соляними скульптурами. Велічка занесена у список світової спадщини ЮНЕСКО. На глибині 130 метрів Ви побачите каплиці, споруджені з солі, підземні озера та чудові зали з соляними люстрами неймовірної краси.
Відвідання Ланьцутського замку ( 15 €). Це велична споруда неймовірної краси! Саме тут, в Ланьцуті, час зупинився без видимих оку втрат. У цьому місці Ви не банальний турист-відвідувач музею, Ви гість самої Її Величності Історії.Виїзд до України.
Повернення до Львова.

Вартість : 265.00 EUR
 
 

У вартість входить:

• Проїзд комфортабельним автобусом.
• Проживання в готелі 3*.
• Харчування – сніданки.
• Оглядова екскурсія містами – Прага /Цюріх/ Берн/ Інтерлакен/ Люцерн/Ліхтенштейн.
• Супровід представником фірми по всьому маршруту.

 

 У вартість не входить:

• Страхування
• Доплата за одномісне розміщення 30 € / доба
• Додаткові екскурсії.

Поиск по названию Поиск по списку